Ervaringen

ervaringen acupunctuur ZeistHieronder leest u enkele ervaringen van cliënten bij de praktijk voor acupunctuur in Zeist van Mhiera den Blanken.

Ervaringen

Else
Ik kijk altijd uit naar de qigonglessen van Mhiera. Op de een of andere manier kiest ze altijd de oefeningen waar mijn lichaam behoefte aan heeft, misschien omdat ze ook afstemt op wat voor seizoen het is. Dankzij de qigonglessen hoef ik nauwelijks meer naar de fysiotherapeut en kom ik op een fijne manier tot rust.

Ingrid en dochter
Mijn dochter had last van haar buik en onzekerheidsgevoelens. Mhiera had een duidelijk verhaal over haar aangrijpingspunten van dit probleem en wat ze mogelijk verwachte te kunnen bereiken met de acupunctuur. Tijdens de behandelingen creëerde ze een aangename sfeer (in gesprek en in de ruimte) waarin je goed kan ontspannen. Na een paar behandelingen voelde mijn dochter zich beter in haar vel en waren de buikklachten weg.

Man, anoniem (22-10-2016)
De behandeling van Mhiera kenmerkt zich door inhoudelijke en diepe kennis van acupunctuur en persoonlijke interesse voor de cliënt. Mhiera neemt de tijd en stelt veel vragen om het klachten patroon in kaart te brengen. Als behandelaar is ze erg toegankelijk. Haar behandeling heeft hardnekkige knieklachten laten verdwijnen en energetisch kunnen zorgen voor een herstel van de balans.

Monic, 48 jr., secretaresse
“Ik heb Mhiera 8 jaar geleden leren kennen tijdens een workshop Qigong. Later heb ik haar benaderd in verband met mijn stressklachten. Wat ik in Mhiera waardeer is dat zij steeds zoekt naar wat je nodig hebt op het moment dat je bij haar binnenstapt. Omdat Mhiera over veel soorten behandelmethoden/therapieën beschikt kan zij ook veel soorten behandelingen/ondersteuning inzetten. In mijn geval leer ik bij mezelf te blijven en leer ik minder spanning op te bouwen. Het lijken soms kleine stappen die ik zet, maar het zijn wél stappen die voor mij te behappen zijn, stappen die binnen mijn mogelijkheden passen. En daardoor is het effect des te groter. De stappen die ik zet, verankeren in mijn leven en daardoor krijg ik blijvend grond onder mijn voeten en kan ik verder met mijn leven. Ik ben iemand die inzicht krijgt door dingen voor mij te zien, door ze op papier te zetten, te omschrijven of ze met een hele simpele pentekening zichtbaar te maken. Als ik onder woorden breng hoe iets voor mij IS, dan kan ik OOK onder woorden brengen hoe ik het WIL en wat daarvoor nodig is. In een gesprek ontdekten we dat. Ik noteerde wat we opgeschreven hadden in een notitieboekje en hiermee ga ik nu thuis of bij/met Mhiera aan de slag. Daardoor zie ik ook wat ik al bereikt heb en dat geeft moed om nieuwe stappen te zetten. Naast de gesprekken behandelt Mhiera mij met acupunctuur en masseert ze mij zodat ik gemakkelijker kan ontspannen.”

Nanette, communicatieadviseur
“De behandelingen bij Mhiera waren voor mij een eerste kennismaking met acupunctuur. Ik was verrast door het effect van de behandeling; de stromen die het ingang zet en diepe ontspanning die het me later opleverde, doen me goed. Ik heb zeker het gevoel dat de behandelingen bijdragen aan het beter in balans en tot rust brengen van mijn lichaam.”

Jacqueline, verpleegkundige
“Wat ik prettig vond bij Mhiera is haar duidelijke uitleg en kennis, de aandacht voor jou en de prettige liefdevolle benadering en toch to the point. Mijn acupunctuurbehandelingen vielen samen met het wennen aan mijn nieuwe reguliere medicijnen. Ik denk dat de acupunctuur heeft meegewerkt aan de minimale bijwerkingen die ik ervaren heb van dat medicijn. Ik laat mij graag nog eens door haar behandelen!”

Joris, ict´er
“Ik had sinds een paar maanden last van droge ogen vooral ’s nachts maar ook tijdens mijn werk had ik er last van. Eerst dacht ik aan hooikoorts die ik normaal in deze tijd ook heb. Maar het voelde anders en ging niet weg. Via via kwam ik bij Mhiera. Eén behandeling had al effect maar het kwam na twee nachten weer terug. Na vier behandelingen was het weg. Tot op heden (nu anderhalve maand later) is het niet terug gekomen.”

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.