body.custom-background { background-color: #193e51; }

Mhiera den Blanken

Acupuncturist

Praktijk voor acupunctuur Den Blanken

Deze site is momenteel in bewerking.

Wees welkom in mijn praktijk in

Zeist. Met acupunctuur behandel

ik effectief zeer

uiteenlopende klachten. 

Wil je:

  • beter slapen?

  • minder pijn?

  • je immuunsysteem verbeteren, hooikoorts de baas worden?

  • minder stress ervaren?

  • eindelijk verbetering van de nek- of schouderklachten?

  • af van menstruatieklachten of overgangsklachten?

  • minder last hebben van spijsverteringsklachten?

  • ondersteuning bij een regulier medische behandeling

  • ondersteuning bij mentaal-emotionele klachten?

Het maakt niet uit wat je klacht is. Ik help je graag. 

Deskundig en vertrouwd

Ik ben gediplomeerd en gecertificeerd acupuncturist, aangesloten bij beroepsvereniging ZHONG. Sinds 1999 houd ik me bezig met de traditionele Chinese geneeswijzen. Sinds 2015 heb ik een praktijk in Zeist.

Ik heb jarenlange ervaring met de behandeling van allerlei soorten klachten zoals bijvoorbeeld pijnklachten, slapeloosheid, menstruatieklachten, overgangsklachten, de behandeling van bijwerkingen van kankerbehandelingen en emotionele klachten, zoals angst, stress en somberheid.

Belangrijk is te weten dat elke behandeling maatwerk is en toegesneden op je persoonlijke situatie. Een acupunctuurbehandeling door een erkende acupuncturist is veilig en kent geen bijwerkingen. In veel gevallen is acupunctuur bovendien een uitstekende aanvulling op een reguliere medische behandeling.

 

 

Expertises

 Tuina 

Qigong

De behandeling van Mhiera kenmerkt zich door inhoudelijke en diepe kennis van acupunctuur en persoonlijke interesse voor de cliënt. Mhiera neemt de tijd en stelt veel vragen om het klachten patroon in kaart te brengen. Als behandelaar is ze erg toegankelijk. Haar behandeling heeft hardnekkige knieklachten laten verdwijnen en energetisch kunnen zorgen voor een herstel van de balans.

Ik heb Mhiera 17 jaar geleden leren kennen tijdens een workshop Qigong. Later heb ik haar benaderd in verband met mijn stressklachten. Wat ik in Mhiera waardeer is dat zij steeds zoekt naar wat je nodig hebt op het moment dat je bij haar binnenstapt. Omdat Mhiera over veel soorten behandelmethoden/therapieën beschikt kan zij ook veel soorten behandelingen/ondersteuning inzetten. In mijn geval leer ik bij mezelf te blijven en leer ik minder spanning op te bouwen. Het lijken soms kleine stappen die ik zet, maar het zijn wél stappen die voor mij te behappen zijn, stappen die binnen mijn mogelijkheden passen. En daardoor is het effect des te groter.

Wat ik prettig vond bij Mhiera is haar duidelijke uitleg en kennis, de aandacht voor jou en de prettige liefdevolle benadering en toch to the point. Mijn acupunctuurbehandelingen vielen samen met het wennen aan mijn nieuwe reguliere medicijnen. Ik denk dat de acupunctuur heeft meegewerkt aan de minimale bijwerkingen die ik ervaren heb van dat medicijn. Ik laat mij graag nog eens door haar behandelen!

Neem contact op

Telefoon

06 1230 9289

Email

info@acupunctuur-denblanken.nl

Praktijkadres

Ariënslaan 34
3705 VL  Zeist

Acupunctuur bij:

Pijn
Vrouwenklachten
Rouw- en verlies
Allergieën
Burn-out
Hooggevoeligheid

 

 

 

Overig

KVK 30233466
Privacyverklaring

AGB-code praktijk: 90-15841
AGB-code zorgverlener: 90-037191

Acupunctuur
Den Blanken

Samenwerken aan gezondheid