Mhiera den Blanken, acupuncturist

Ik blijf me voortdurend ontwikkelen in acupunctuur en in mijn therapeutschap. Ook mijn medische kennis houd ik op peil door middel van nascholing. Tevens zorg ik voor mijn eigen balans door de beoefening van meditatie en qigong, dit is een bewegingsmethode vergelijkbaar met yoga. Mijn eigen energie blijft hierdoor op peil en dit maakt mijn behandelingen krachtiger en verdiepender. Veel mensen ervaren na afloop van een behandelreeks, naast verbetering van hun klachten, meer contact met hun lichaam en hun binnenwereld.

Opleidingen en bijscholingen

Bijscholingen Balansmethode volgens dr. Tan, Antwerpen ICZO en OTCG, 2019, 2020
Bijscholingsdagen medische basiskennis: neurologische klachten (2018)); longklachten (2017)
Behandeling van overgangsklachten bij Martine Cornelissen, Qingbai, Amersfoort (2017)
Masterclass bij Bruno Braeckman, Antwerpen “De behandeling van psychologische en emotionele klachten met acupunctuur”. (2017)
Treatment of neuromuscular pain, Shenzou University, Amsterdam (2017)
Shonishin Pijnloze Kinderacupunctuur bij Leon d’Olievera, ICZO, Antwerpen (2016)
Klassieke acupunctuur, Akademie Qingbai, Amersfoort. Afstudeerpaper: “De behandeling van nachtzweet bij borstkankerpatienten met acupunctuur”
Registeropleiding Medische basiskennis, Cpion-registratie
Medische Qigong bij Ruud Raaijmakers
2008 – heden Diverse na- en bijscholingen, waaronder ‘Psychopathologie en werken met DSM IV’
Lichaamsgerichte Psychotherapie, Bodymind Opleidingen, Gouda
Sinds 1999 Intensieve trainingen Chinese martial arts: qigong en taijiquang bij diverse docenten, voornamelijk Jay Elfring en Thierry Alibert (Fr.)
1996 Taal-en Cultuurstudies, Universiteit Utrecht